Scroll Top
ΣΕΦΑΡ ΣΥΦΑΡΤ
ΣΕΦΑΡ

Η Pharmalead στη 16η Διημερίδα ΣΕΦΑΡ-ΣΥΦΑΡΤ στα Ιωάννινα

Η εταιρεία μας συμμετείχε στη 16η Διημερίδα ΣΕΦΑΡ-ΣΥΦΑΡΤ, που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα στις 21 22 Σεπτεμβρίου!

Αυτή η εκδήλωση αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών στον φαρμακευτικό τομέα, φέρνοντας κοντά επαγγελματίες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την καινοτομία και την ανάπτυξη.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ημερών, είχαμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε τη νέα μας γκάμα προϊόντων σε ένα δυναμικό περιβάλλον. Οι επισκέπτες μας, φαρμακοποιοί και επαγγελματίες του κλάδου, μας ενθάρρυναν με τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις τους, δημιουργώντας έναν ζωντανό διάλογο που προάγει την ανάπτυξη και τη συνεργασία. Μέσα από γόνιμες συζητήσεις, αποκομίσαμε πολύτιμες ιδέες που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας και να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες ανάγκες του κλάδου.

Ειδικότερα, οι παρουσιάσεις και οι εργασίες που διεξήχθησαν μας προσέφεραν μοναδικές προοπτικές για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στη φαρμακευτική αγορά. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είχαμε την ευκαιρία να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας με υπάρχοντες συνεργάτες και να γνωρίσουμε νέους, δημιουργώντας μια ισχυρή κοινότητα επαγγελματιών που εργάζονται για το μέλλον του κλάδου.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους που επισκεφθήκατε το περίπτερό μας και συμβάλατε στην επιτυχία αυτής της εμπειρίας

Οι στιγμές που ζήσαμε στα Ιωάννινα μας ενέπνευσαν για ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Leave a comment

icon-angle icon-bars icon-times