Scroll Top
Σχετικά με Εμάς
Καλώς ήρθατε στη VITORGAN

Η Vitorgan αποτελεί μία σύγχρονη και δυναμική εταιρεία, με πάνω από έξι δεκαετίες πολύτιμης εμπειρίας στον φαρμακευτικό τομέα, στην Ελλάδα.

Welcome

Η εξέλιξη της εταιρίας μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν αξιοσημείωτη όσον αφορά στο φάσμα των προϊόντων, τη δημιουργία εξειδικευμένων τμημάτων στους τομείς του Μάρκετινγκ, Πωλήσεων, Logistics, καθώς και της Έρευνας & Ανάπτυξης, εντός των υποδομών της, κερδίζοντας την πιστοποίηση σύμφωνα με το ISO 9001:2015.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκτενούς πορείας, στόχος μας ήταν η ειδίκευση στη δημιουργία συμπληρωμάτων διατροφής, δερμοκαλλυντικών, και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, καταδεικνύοντας απόλυτη προσήλωση προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα σε κάθε προϊόν που προσφέρουμε στην αγορά. Στην καρδιά της αποστολής μας, παραμένει η δέσμευσή μας για πρωτοποριακές καινοτόμες συνθέσεις και τη δημιουργία προϊόντων μίας καλύτερης ζωής.

Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ

Η εταιρεία μας, Vitorgan LTD, ξεκίνησε το ταξίδι της το 1952 ως μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση. Το εμβληματικό μας brand, η Pharmalead, η οποία ιδρύθηκε το 2004, ανέπτυξε μία εντυπωσιακή πορεία εξέλιξης και ποικιλομορφίας κατά την διάρκεια αυτών των δεκαετιών, διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιό της με περισσότερα από 200 διαφορετικά προϊόντα. Έχοντας εδραιώσει ένα ευρύ φάσμα πελατών στην ελληνική αγορά, η Pharmalead απέσπασε το ενδιαφέρον διεθνών επιχειρήσεων, επιτυγχάνοντας με επιτυχία τη διεύρυνση της παρουσίας της πέραν των εθνικών συνόρων. Με την αφοσίωσή μας σε αξίες, όπως η ακεραιότητα, ο σεβασμός, η συνέπεια και η καινοτομία, η Pharmalead έχει εδραιώσει περήφανα τη θέση της στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κοινού, καθιστώντας τον εαυτό της μία από τις αξιοσημείωτες κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα.

1952

Η Vitorgan ιδρύθηκε από την οικογένεια Αμπατζόγλου

1980

Η εταιρία παίρνει την τωρινή της επαγγελματική μορφή

1986

Ο Σωτήρης και ο Δημήτρης Αμπατζόγλου είναι οι Γενικοί Διευθυντές της εταιρίας

2004

Ιδρύεται η Pharmalead, για την έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία νέων φαρμακευτικών προϊόντων

2008

Ο Χαράλαμπος Αμπατζόγλου ο νεότερος γίνεται Γενικός Διευθυντής & CEO

2013

Η Pharmalead αναπτύσσεται & εμπλουτίζει συνεχώς το χαρτοφυλάκιό της με νέα, υψηλής ποιότητας προϊόντα, μέσω της εκτεταμένης ανάπτυξης του τμήματος R&D

2019 - 2023

Το brand Pharmalead αυξάνει την αναγνωρισιμότητα κερδίζοντας ένα αξιόλογο μερίδιο αγοράς, μέσα από εντατική δουλειά και μεγάλη προσπάθεια.
PHARMALEAD THE BRAND

Η PharmaLead έχει διακριθεί στον τομέα των παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Pharmalead

Η εκτενής γκάμα της περιλαμβάνει συμπληρώματα διατροφής, ιατροτεχνολογικά προϊόντα και εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας, τα οποία είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα φαρμακεία. Όλα τα προϊόντα δημιουργούνται με αυστηρά κριτήρια ποιότητας, με στόχο την ενίσχυση της υγείας και της ομορφιάς.

Στη PharmaLead, φέρουμε το βάρος της ευθύνης για την προσφορά αποτελεσματικών λύσεων στις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει το σώμα μας και το δέρμα μας.

Τα προϊόντα μας αποτελούν σημείο αναφοράς της αφοσίωσής μας προς τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για ευεξία και ομορφιά, αποδεικνύοντας τη συνεχή μας δέσμευση για την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία.
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Όλη η ομάδα Vitorgan ενστερνίζεται το ίδιο όραμα, να διατηρεί αδιάκοπα τη δέσμευσή της επενδύοντας συνεχώς σε ένα σύγχρονο, ελκυστικό και καινοτόμο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, με τον πρωταρχικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η αποστολή μας είναι να συνεχίσουμε απρόσκοπτα να παρέχουμε προϊόντα υγείας και ομορφιάς υψηλής ποιότητας, τα οποία ενισχύουν την ευημερία και την αυτοπεποίθηση των πελατών μας. Διατηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και καινοτομίας στα προϊόντα μας, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην ικανοποίηση των πελατών μας. Ουσιαστικά, η PharmaLead στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα στα άτομα να δείχνουν και να αισθάνονται καλύτερα, προωθώντας μια αίσθηση ζωντάνιας και αυτοπεποίθησης στην καθημερινή τους ζωή.

BLACK RANGE, THE PREMIUM SERIES

Συνδυάζοντας την πολυετή επιστημονική έρευνα και την προηγμένη τεχνολογία, έχουμε δημιουργήσει καινοτόμες συνθέσεις που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα. Η δέσμευσή μας για το άριστο οδήγησε στη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας που γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ φύσης και επιστήμης, προσφέροντας μέγιστα οφέλη τόσο για την υγεία όσο και για τη ζωή.

Οι ισχυρές μας συνθέσεις περιλαμβάνουν βιταμίνες και μέταλλα, ενισχυμένα με την προσθήκη Fresh Freeze-dried υπερτροφών και βοτάνων. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός εξασφαλίζει τη διατήρηση όλων των οφελών τους, διατηρώντας την ανεκτίμητη περιεκτικότητα σε μικροθρεπτικά στοιχεία.

Η σειρά “The Black Range Nutrients” περιλαμβάνει μια συνεκτική γκάμα προϊόντων, προσεκτικά επιλεγμένη για να καλύψει μια ποικιλία διαφορετικών αναγκών: ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, ψυχική υγεία, ενέργεια και αντοχή, ομορφιά, ενίσχυση των οστών, διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ήπατος και πνευματική διαύγεια.

Το όραμάς μας είναι σαφές και αδιαμφισβήτητο: να δημιουργούμε προϊόντα που συμβάλλουν σε μια καλύτερη ζωή. Στο επίκεντρο, βρίσκεται η αφοσίωσή μας προς την ευεξία, διασφαλίζοντας τα εργαλεία για να ζήσουμε μια πιο υγιή ζωή.

icon-angle icon-bars icon-times