Σχετικά με την Pharmalead

Home / Σχετικά με την Pharmalead

Καλώς ήρθατε στην PHARMALEAD

Η PharmaLead, Pharmacy Care Products, αποτελεί την κύρια μάρκα (brand) της ελληνικής εταιρίας VITORGAN με φυσικά συμπληρώματα διατροφής, ιατροτεχνολογικά προϊόντα και εξειδικευμένα καλλυντικά περιποίησης φαρμακείου.  Αποτελεσματικά προϊόντα υγείας και ομορφιάς για την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο οργανισμός και το δέρμα μας.

Η Vitorgan είναι μια σύγχρονη και δυναμική εταιρεία, με πάνω από 60 χρόνια εμπειρία στο χώρο του φαρμακείου. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή, εισαγωγή, διάθεση και εξαγωγή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ μιας καλύτερης ζωής

0 Έτη παρουσίας
0 Προϊόντα
0 Σημεία Πώλησης
0 Πελάτες

Η φιλοσοφία μας

Η VITORGAN είναι μια επιχείρηση του σήμερα, με σύγχρονη οργάνωση και προσανατολισμούς. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.000 τ.μ. στο Βύρωνα Αττικής, όπου βρίσκονται τα γραφεία, οι διοικητικές υπηρεσίες, οι κεντρικές αποθήκες και το κέντρο διανομής.

Επενδύει συνεχώς τόσο στο σύγχρονο, ελκυστικό και ποιοτικό προϊόν στο ράφι, παρέχοντας εξατομικευμένες προτάσεις στο φαρμακείο που αποτελεί τον κύριο πυλώνα διάθεσης των προϊόντων της, προσφέροντας στο σημερινό άνθρωπο λύσεις με στόχο πάντα την αναβάθμιση του τρόπου ζωής του.

Η μακρόχρονη παρουσία της VITORGAN και η συνεχής ανάπτυξή της βασίζονται στις αδιαπραγμάτευτες διαχρονικές αξίες της, που συνοψίζονται σε τρεις έννοιες.

Το όραμά μας

Όραμα των ανθρώπων της εταιρείας είναι να ταυτιστεί το όνομα της VITORGAN με προϊόντα μιας καλύτερης ζωής. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υγείας και ομορφιάς υψηλών προδιαγραφών, που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, δίνοντας παράλληλα αξία στα χρήματά του.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στη Vitorgan, ακολουθώντας πιστά εδώ και χρόνια τις αξίες μας, συνεισφέρουμε συστηματικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κοινωνιών που δραστηριοποιούμαστε, με υπεύθυνο τρόπο απέναντι στο συνάνθρωπο. Πιστοί στη φιλοσοφία μας και στο όραμα μας να παρέχουμε προϊόντα μιας καλύτερης ζωής, προσπαθούμε να είμαστε δίπλα σε κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη από συμπαράσταση και συνεισφορά, προσφέροντας οικονομική στήριξη σε σημαντικούς φορείς για να μπορέσουν να υλοποιήσουν τα σχέδια και τα προγράμματα τους. Εδώ και χρόνια βρισκόμαστε δίπλα στο πλευρό σωματείων με μεγάλο κοινωνικό έργο, όπως είναι ο οργανισμός «Unesco» και ο σύλλογος «Ελπίδα», επιθυμώντας μέσω της συλλογικής δράσης να βοηθήσουμε την κοινωνία να κάνει ένα βήμα μπροστά.