Σε ένα σουρωτήρι βάζουμε το αγγούρι αλατίζουμε ελαφρώς και το αφήνουμε για 3-5 λεπτά να χάσει τα πολλά υγρά του.
Σουρώνουμε καλά το αγγούρι και το μεταφέρουμε σε ένα μπολ, ρίχνουμε το γιαούρτι, το Black Range Beetroot Drink Plus Ganoderma, την καυτερή πιπεριά, τον χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά με 1 ώρα, για να κρυώσει καλά και σερβίρουμε με λίγο ελαιόλαδο και κριτσίνια ή φρυγανισμένο ψωμί.