Scroll Top
Σως γιαουρτιού με παντζάρι
Pharmalead Black Range Beetroot Plus Ganoderma
Pharmalead Recipe Beetroot Food Plus Ganoderma

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1 αγγούρι, τριμμένο
  • 250 γρ. γιαούρτι
  • 1 κ.σ. Black Range Beetroot Drink Plus Ganoderma
  • ½ καυτερή πιπεριά κέρατο, ψιλοκομμένη
  • 2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες
  • 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • αλάτι & πιπέρι

Υλικά για σερβίρισμα

  • κριτσίνια ή ψωμί της επιλογής μας
  • ελαιόλαδο

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Σε ένα σουρωτήρι βάζουμε το αγγούρι αλατίζουμε ελαφρώς και το αφήνουμε για 3-5 λεπτά να χάσει τα πολλά υγρά του.
  2. Σουρώνουμε καλά το αγγούρι και το μεταφέρουμε σε ένα μπολ, ρίχνουμε το γιαούρτι, το Black Range Beetroot Drink Plus Ganoderma, την καυτερή πιπεριά, τον χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  3. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά με 1 ώρα, για να κρυώσει καλά και σερβίρουμε με λίγο ελαιόλαδο και κριτσίνια ή φρυγανισμένο ψωμί.

Related Posts

Leave a comment

icon-angle icon-bars icon-times